Over deze site · Alles Onthouden

Over deze site

LET OP: Sinds 1 januari 2016 ben ik niet meer actief als Evernote consultant. Ik ben niet te boeken als spreker of in te huren als Evernote expert. Ben je op zoek naar deze kennis, dan adviseer ik je bij Senol Tapirdamaz te kijken. Hij kan je prima helpen!

Op AllesOnthouden.nl help ik je om Evernote professioneel te gebruiken. Heb je Evernote op je smartphone, tablet of PC staan, dan kun je hier allerhande tips en inspiratie vinden voor dagelijks gebruik. Ik geef workshops, presentaties en publiceer over slim professioneel gebruik van Evernote.

Ik ben de eerste Evernote Business Certified Consultant in de Benelux en ben daarmee bevoegd om professionele implementatie trajecten va Evernote te begeleiden.

 

Over Frank Meeuwsen

Frank-0006-250x250Ik help organisaties en merken om zinvol en bewust digitale communicatie in te zetten. Dat doe ik al een aantal jaren als zelfstandig ondernemer. In 2007 richtte ik Lifehacking.nl op om kennis te delen over de digitale veranderingen in de werkomgeving. Hoe kun je slimmer werken en moeitelozer leven? Een van de instrumenten die ik al vroeg ging gebruiken is Evernote. Ik ben het altijd blijven gebruiken en er over blijven schrijven. In 2012 schreef ik samen met Oskar van Rijswijk en Patrick Mackaaij het e-book Lifehacking met Evernote, met als gevolg dat ik de eerste Evernote Ambassadeur Zakelijk Gebruik in Nederland werd. Dat kreeg in 2014 een vervolg met de certificering tot Evernote Business Certified Consultant. Sindsdien help ik meer organisaties en bedrijven met de implementatie van Evernote, ik geef interne trainingen en zorg dat iedereen op de hoogte blijft van nieuwe functionaliteiten. 

Mijn lijfspreuk: Digging the digital.

Meer over mij vind je op Linkedin