Evernote Business sessie op EC4 (video) · Alles Onthouden

Evernote Business sessie op EC4 (video)

Als Evernote Business Certified Consultant had ik het geluk dat ik afgelopen oktober in San Francisco een korte presentatie mocht geven over één van mijn opdrachtgevers. De video van deze panel sessie is nu online te vinden evenals een rijke verzameling van andere sessie van EC4

In onderstaande video vind je de casestudies van Vladimir Campos (Advocatenkantoor wat papierloos wil werken), Takuya Takagi (Fabriek met workflow rondom patenten), Moe Arora (Makelaarskantoor in groeifase) en ondergetekende (Kennisnet Innovatieteam).

Een van de beste tips die ik uit de sessie haalde was van Moe: Zorg dat je een systeem ontwikkelt waarmee de meest luie persoon op zijn meest luie dag toch gebruikt. Dat is niet makkelijk, maar het haalt in elk geval een groot deel van de frictie weg om een systeem te gaan gebruiken. In mijn presentatie vertel ik over de sessies die ik met het Innovatie team van Kennisnet heb gehouden. Zij gaan van een centraal team naar een meer decentrale netwerkgroep en willen wel onder de radar blijven samenwerken aan verschillende projecten. Evernote Business helpt ze om alle kennis die in het team aanwezig extern beschikbaar te maken in plaats van in de hoofden van de mensen óf in ieders eigen systeem.

Andere sessies die ik zeker kan aanraden zijn Building the Success Habit with Evernote, Merging Paper and Digital en The Evolution of the Evernote Story als je meer wilt weten over de achterliggende visie van Evernote.

Of check zelf onderstaande afspeellijst met alle beschikbare video’s van EC4!

(Foto: Lucas Theis)