Hoe gebruik ik Evernote? · Alles Onthouden

Hoe gebruik ik Evernote?

Bij vrijwel elk workshop of cursus komt het ter sprake, hoe gebruik ik Evernote eigenlijk? Ik laat vaak een deel van mijn eigen Evernote account zien in plaats van alleen een demo-account. Ik heb nu de verschillende manieren maar eens op een rij gezet.

Nu kun je deze lijst niet direct hier vinden. Ik heb er een aparte pagina van gemaakt die ik periodiek kan bijwerken. Er komen altijd nieuwe manieren en werkwijzen bij, nuances veranderen. Daarom heb ik op de pagina 55 manieren waarop ik Evernote gebruik getracht alle manieren te benoemen waarop ik Evernote nu echt dagelijks gebruik. Van het verzamelen van recepten (jawel) tot de manieren waarop ik projectinformatie bewaar en mijn administratie doe.

Het zijn er echt 55, geheel toevallig. Maar dat kunnen er over een week of over 2 dagen ineens 57 zijn. Of 63. We zullen het zien. Hopelijk haal je zelf inspiratie uit de lijst om Evernote op een andere manier te gebruiken dan je nu al doet. Of nieuwe werkwijzen te ontdekken. Laat hier in de reacties gerust je aanvullingen achter, want ik geef mijn lijst, maar ik kan natuurlijk altijd van jullie leren!

55 manieren waarop ik Evernote gebruik

(Foto: Startup Stock)