Alles over het e-book Lifehacking met Evernote · Alles Onthouden

Alles over het e-book Lifehacking met Evernote

Hoe gebruik je Evernote handig? Welke mogelijkheden zijn er op tablet en smartphone? Hoe organiseer ik mijn notities? Samen met andere auteurs van Lifehacking kregen we vaak deze vraag. Zo vaak, dat we besloten er een e-book van te maken: Lifehacking met Evernote.

scaled.hardcoverstackDe eerste editie van het e-book Lifehacking met Evernote is van maart 2013 en er is veel veranderd bij Evernote. Maar ik durf wel te zeggen dat 90% van wat we hebben geschreven in het boek nog steeds bruikbaar is. Eigenlijk missen er wat functionaliteiten zoals het gebruik van Herinneringen en de mogelijkheden van Evernote Business. Maar maak je de eerste stappen in Evernote, dan is ons e-book Lifehacking met Evernote echt geschikt voor je.

In dit e-book leer je

Het e-book is voor € 9,99 te koop via Lifehacking. Je krijgt na betaling een zipfile ter download aangeboden waar drie versies van het boek in zitten: Een PDF, epub en Kindle versie. Als je het boek via je tablet download, zorg dus voor een goede app die met zip-bestanden om kan gaan. Zip bestanden uitpakken gaat prima op de iPad. Het kan bijvoorbeeld met ReaddleDocs, GoodReader, PDF Expert en Textastic. Voor Android zijn er eveneens vele programma’s om het zip-bestand uit te pakken op je tablet.

Bij aankoop van het e-book krijg je eveneens toegang tot een Evernote notitieboek met nog meer tips, scripts en aanvullingen op het programma.

(Foto: Twibfy)