Vrijdag Volg Tip : Evernote Techblog · Alles Onthouden

Vrijdag Volg Tip : Evernote Techblog

Op vrijdag krijg je een tip van me voor een website die over Evernote gaat en de moeite waard is om te volgen. De Evernote community groeit steeds groter en er komen meer interessante plekken bij met scripts, tips en inspiratie om Evernote te gebruiken. Ik laat je graag zien wat er nog meer is te vinden op het web rondom Evernote!

Achter de verschillende applicaties en mogelijkheden van Evernote schuilt een groeiend team aan programmeurs, designers en systeemexperts. Het werk wat zij doen is niet altijd even zichtbaar en duidelijk voor ons, de normale gebruiker. Om die reden is er op Evernote een speciaal Techblog te vinden. Op dit blog kun je uitgebreide achtergrondinformatie vinden over nieuwe beveiligingsmaatregelen, datavisualisatie, het indexeren van je handschrift en het werk van een programmeur.

Het Techblog wordt niet heel vaak geupdate, maar het is een schatkamer voor technerds en database-architecten. De blogpost waarin staat uitgelegd hoe hun serverpark is ingericht is erg interessant om meer over de achtergrond te leren. Ik begrijp er niet alles van, maar het doet me goed te zien dat er meer over Evernote wordt gepubliceerd dan alleen shiny nieuwe mogelijkheden en slimme gebruiksmomenten.

Evernote Techblog

[clickToTweet tweet=”De Vrijdag Volg Tip van AllesOnthouden is http://blog.evernote.com/tech/” quote=”De Vrijdag Volg Tip van AllesOnthouden is http://blog.evernote.com/tech/”]