Vrijdag Volg Tip : Evernotepro.nl · Alles Onthouden

Vrijdag Volg Tip : Evernotepro.nl

Elke vrijdag krijg je een tip van me voor een website die over Evernote gaat en de moeite waard is om te volgen. De Evernote community in Nederland én in het buitenland groeit steeds groter en er komen meer interessante plekken bij met scripts, tips en inspiratie om Evernote te gebruiken. Ik laat je graag zien wat er nog meer is te vinden op het web rondom Evernote! 

In deze eerste editie van de Vrijdag Volg Tip verwijs ik je met veel plezier naar Evernotepro.nl van Senol Tapirdamaz. Ik ken Senol eigenlijk al jaren, maar nog altijd alleen virtueel. Hij is net als ik behoorlijk fanatiek in zijn Evernote gebruik en met deze website laat hij zijn kennis en inzichten zien. Ik kan je in elk geval zijn uitlegvideo’s aanraden. In een paar minuten legt hij specifieke Windows functionaliteiten van Evernote goed uit en laat hij duidelijk zien wat je moet doen. Ben je nog zoekende naar duidelijke tips en meer inspiratie hoe je Evernote kunt gebruiken, check dan Evernotepro.nl!