Vrijdag Volg Tip : Untethered with Evernote · Alles Onthouden

Vrijdag Volg Tip : Untethered with Evernote

Op vrijdag krijg je een tip van me voor een website die over Evernote gaat en de moeite waard is om te volgen. De Evernote community groeit steeds groter en er komen meer interessante plekken bij met scripts, tips en inspiratie om Evernote te gebruiken. Ik laat je graag zien wat er nog meer is te vinden op het web rondom Evernote!

Stacey en Kirsti zijn twee enthousiaste Evernote Business Consultants uit Austin, Texas. Ze hebben een zeer uitgebreide kennis van Evernote en de mogelijkheden die het biedt voor ondernemers van alle soorten en maten. In hun ebook Untethered vind je een breed aanbod van idee├źn en stappenplannen om je werk makkelijker te maken en minder gebonden te zijn aan een vaste werkplek op je kantoor. Het ebook gaat verder dan de knoppen uitleggen in Evernote. Het geeft een mix van GTD-achtige inzichten en hoe je deze kunt toepassen met Evernote.

Het boek bestaat uit 8 hoofdstukken:

Ik ben zelf erg gecharmeerd van deze opzet. Als gevorderd gebruiker kun je de eerste hoofdstukken overslaan en vooral wat nieuwe inzichten uit de latere hoofdstukken halen. Zo ben ik erg blij met de hoofdstukken over taakmanagement en vergaderstukken. Hier geven de auteurs veel voorbeelden over hun eigen manier van werken en zie je screenshots van hun templates en indeling van notitieboeken. Het geeft mij weer inspiratie om mijn eigen manier van werken scherper te maken.

Zoals elk ebook over een applicatie is het al snel verouderd. Dat is met Untethered helaas niet anders. Door de snelle ontwikkelingen in Evernote zijn Kristi en Stacey genoodzaakt om het boek te herzien en de nieuwe mogelijkheden weer een plaats te geven in het boek. Het boek is erg op de Mac gericht en heeft weinig mobiele componenten. Desalniettemin biedt het boek voor zowel de doorgewinterde als de beginnende Evernote gebruiker een fraai kijkje in de keuken van deze twee experts en weet ik zeker dat je er pareltjes zult vinden die je in je eigen Evernote gebruik kunt toepassen.

Getuntethered.com http://getuntethered.com/feed.xml @kristifarm2tbl @staceyharmon /GetUntethered